Datum objave: 08.04.2020

S ponosom Vam predstavljamo novi brend TUMI - jedan od vodećih svetskih premium brendova za putni i poslovni program. 

TUMI svoju priču započinje još davne 1975. godine kada je osnivač brenda Charlie Clifford, bivši volonter Mirovnih snaga, odlučio da uvozi kožne torbe iz Južne Amerike i brend nazvao TUMI - po peruanskoj ikoni. Kvalitet je oduvek bio imperativ što je dovelo do brzog razvoja kompanije. Tokom 80ih godina prošlog veka, TUMI doživljava svoj procvat stavljajući akcenat na inovatinost proizvoda što ga postavlja u sam vrh putnih brendova. Stvaraju se novi materijali koji sa razvojem tehnologije postaju upravo one karakteristike koje čine razliku.

Filozofija brenda TUMI zasniva se na doživljaju njegovih vernih kupaca - njihovim sadašnjim iskustvima i budućim putovanjima jer što više putuju više će voleti TUMI. Jednostavna formula koju svaki proizvod prolazi glasi: test, test, test, odbaci ako je potrebno, ponovi proces. Posebna pažnja posvećuje se i najsitnijim detaljima kako bi se osigurao besprekoran rad i stvarili modeli koji nadmašuju sva očekivanja vernih kupaca.

Pregledajte najpopularnije TUMI kolekcije i odaberite svog favorita. 

 

19 Degree Aluminum

Budite drugačiji i odaberite metalni kofer. Super izdržljiva aluminijumska kolekcija kofera dizajnirana je s fluidnim, lepo oblikovanim ivicama. Krenite na put sigurni da će sve Vaše dragocenosti biti zaštičene sa dvostrukom integrisanom bravicom sa šifrom. Lakoća kretanja osigurana je dvostrukim silikonskim točkovima koji se kreću u svim pravcima. 

 

 

Alpha 3 i Alpha Bravo

Kolekcija Alpha 3 izrađena je od ultra izdržljivog FXT® balističkog najlona koji je patentirao TUMI. Balistički najlon je čvrsta, robusna i izdržljiva najlonska tkanina koju je proizvela korporacija DuPont kao materijal za jakne koje su nosili piloti za vreme Drugog svetskog rata. Alpha 3 linija ima kultne poslovne i putne komade koji objedinjuju inovativni dizajn, vrhunske performanse i najbolju funkcionalnost u klasi. Za one putnike koji se ne boje iznenadne avanture tu je i Alpha Bravo kolekcija koja će vas iz poslovnog okruženja odvesti odmah na otvoreno pa i dalje.

Arrivé 

Ova rafinirana kožna kolekcija napravljena je po ugledu na karakteristike iz automobilskog dizajna, sa hromiranim detaljima, neodoljive forme i elegantnim magnetskim zatvaračima. Prilikom stvaranja Arrivé kolekcije, dizajneri su mislili na sve tako da ovaj kofer osim mnoštva funkcionalnih pregrada ima i USB priključak sa prenosnom baterijom za punjenje mobilnih uređaja.